VÄLKOMMEN TILL TREND CARS!

Varmt välkommen till 3nd Cars -  ett seriöst företag med personlig service, förmånlig finansiering och ordentliga garantier. Vi är auktoriserade och kvalitetssäkrade utav Svensk Bilgaranti, och alla våra bilar testas och kan levereras med minst 12 månaders garanti för ett tryggt bilköp!  Du kanske vill byta bil eller vill sälja din egen? Vi tar även emot försäljningsuppdrag och det bästa av allt är att du kan använda din bil under hela försäljningsprocessen tills vi hittar en seriös spekulant.

Vi tycker att finansiera ditt bilköp skall vara enkelt och bekymmersfritt därför kan vi hjälpa Dig genom våra samarbetspartners med mycket förmånliga villkor och snabb prövning.

 

Senaste inkomna bilar

NYHET

Under tiden vi arbetar med att sälja din bil är det inga problem för din del att använda bilen som vanligt, utan förändring i din vardag! Vill du sälja din bil? Tveka inte med att höra av dig till oss för en helt gratis värdering nu med detsamma: 0700 533 182

ERBJUDANDE

Vi har ett fantastiskt erbjudande att ge dig! Hittar du en bil hos oss ger vi dig möjligheten att köpa den helt utan kontantinsats eller några som helst krångel från banken. Låna upp till hela beloppet på din drömbil!
0:- KONTANT!

KONTAKT

Varmt välkomna till oss på Fraktflygargatan 6D, 128 30, i Skarpnäck. Se alltid till att ringa innan ni kommer på besök för att säkerhetställa att personal finns på plats samt för att kunna ge bästa möjliga service - 0700 533 182.

Funderar du på att sälja bilen?
Vi köper den eller säljer den åt dig!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri värdering av er bil: 0700 533 182
info@3ndcars.com

Eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar.