Garantier

Vi är auktoriserad och kvalitetssäkrad av Svensk Bilgaranti AB.

Frågorna som ställs är ofta många vid ett bilköp, men det som är gemensamt med en garantilösning från oss är att du alltid ska känna dig trygg med din garanti och att du ska veta vad din garanti innebär vid leveransen. Om det är en äldre bil med många mil på mätaren eller en nyare bil med mycket utrustning.

Kontakta oss för att ta reda på vad vi kan erbjuda för garantilösning till just den bilen du är intresserad av.

All våra bilar testas och kan levereras med minst 12 månaders garanti för ett tryggt bilköp!

NYHET

Under tiden vi arbetar med att sälja din bil är det inga problem för din del att använda bilen som vanligt, utan förändring i din vardag! Vill du sälja din bil? Tveka inte med att höra av dig till oss för en helt gratis värdering nu med detsamma: 0700 533 182

ERBJUDANDE

Vi har ett fantastiskt erbjudande att ge dig! Hittar du en bil hos oss ger vi dig möjligheten att köpa den helt utan kontantinsats eller några som helst krångel från banken. Låna upp till hela beloppet på din drömbil!
0:- KONTANT!

KONTAKT

Varmt välkomna till oss på Fraktflygargatan 6D, 128 30, i Skarpnäck. Se alltid till att ringa innan ni kommer på besök för att säkerhetställa att personal finns på plats samt för att kunna ge bästa möjliga service - 0700 533 182.

Funderar du på att sälja bilen?
Vi köper den eller säljer den åt dig!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri värdering av er bil: 0700 533 182
info@3ndcars.com

Eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar.