Sälja bilen?

Sälja bilen?

Vi säljer gärna din bil åt dig! Under tiden vi arbetar med att sälja din bil  är det absolut inga konstigheter för din del att fortfarande använda bilen precis som vanligt! Bättre betalt, snabbare försäljning och betydligt säkrare!

Vi erbjuder fullservice på hela försäljningsproccecen vi köper den kontant eller som så många andra av våra kunder valt, att vi hjälper er att sälja bilen för att ni ska få bättre betalt för den.

OBS! Du kan ha kvar din bil hos dig och kan köra den under tiden vi säljer den

Att sälja en bil kan vara en lång och utdragen process. Hur mycket är min bil värd? Är köparen seriös? Frågeställningarna är lika många som fällorna. Vi erbjuder fullservice på hela försäljningsproccecen vi köper den kontant eller säljer den åt dig.

Vi erbjuder köparna att köpa din bil på avbetalning eller leasing till förmånlig ränta, lämnar garantier, hjälper till med försäkringar, allt för att underlätta försäljningen.

Hur hanterar vi då ett försäljningsuppdrag?

Vi dokumenterar, värderar och fastställer ett pris som vi är överens om och sedan sätter vi igång med försäljning av ditt fordon där vi tar hand om allt från fotografering, annonsering via dom största motorsajterna, svarar på alla samtal, email och eventuella inbyten. Vi bokar visningar samt sköter hela proccecen fram till och med leverans. Vi erbjuder köparen att köpa ditt fordon på avbetalning/leasing till marknadens lägsta ränta vi erbjuder även 0:- kontant lån samt möjlighet att teckna extra garantier, förmånliga försäkringar MM allt för att underlätta en försäljning. När vi har en seriös spekulant kontaktar vi dig och bokar en passande tid för visning / leverans om inte bilen redan står hos oss.

Kontakta oss redan nu för en fri värdering då vi ständigt söker nya objekt!

För att göra en värdering av din bil behöver vi följande;

  • Bil & Modell
  • Reg nummer
  • Mätarställning
  • Övrig info, Utrustning, skinn, automat eller manuell, m.m.

Skickat ett mail till INFO@3NDCARS.COM
Eller ring oss på 0700533182


 

Funderar du på att sälja bilen?
Vi köper den eller säljer den åt dig!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri värdering av er bil: 0700 533 182
info@3ndcars.com

Eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 15.00
Söndag Stängt